Orsolics Zénó: +36 (30) 315 5746 • info@kamaszszerviz.hu

Zénó - KamaszSzerviz

Zénó - KamaszSzerviz

+3630 3155746

lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit

sed do eiusmod tempor

lorem ipsum dolor sit amet

consectetur adipiscing elit


sed do eiusmod tempor

consectetur adipiscing elit

{loadposition sidebar-footer}
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  szerda, 03 május 2017
Győrben egyedülálló, újszerű program indult kizárólag kamaszok számára, amelynek célja az őket közvetlenül érintő témákban történő élményszerű információátadás. A SzínTér és a Generációk Háza közös szervezésében, illetve az önkormányzat támogatásával megvalósult első Kamasz Napon közel 300 győri középiskolás vett részt. Ők előadásokon, bemutatókon és kiscsoportos foglalkozásokon vehettek részt olyan témakörökben, mint a drog prevenció és az egészséges életmód. 
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  hétfő, 05 december 2016
Több tízezer drogfüggő fiatal van az országban, de a szakemberek szerint alig van olyan hely, ahol segítséget kaphatnak a leszokáshoz. Nemrég ugyan nyílt két bentlakásos otthon, de ezekben mindössze negyven férőhely van, ráadásául csak fiúknak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt közölte, ebben az évben több mint tíz milliárdot költenek intézményfejlesztésre és függőségkezelő programokra.
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  hétfő, 14 november 2016
A Ráckeresztúri Tini Drogrehabilitációs Otthon. A ráckeresztúri székhelyű Fiatalkorúak Drogterápiás Otthona egy új és korszerű, valóban európai színvonalú rehabilitációs intézmény. Itt a legmodernebb eszközökkel, szép és igényes környezetben tudnak segíteni a jelentkező fiataloknak és családjaiknak.
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  kedd, 08 november 2016
Vendég: Orsolics Zoltán Zénó, a ráckeresztúri Fiatalok Drogterápiás Otthonának szakmai vezetőjeTéma: Fiatalok Drogterápiás Otthona
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  szerda, 06 július 2016
A tinédzser kor az egyik legproblémásabb időszak az életünkben. Ugyanis nagyon sok dologgal kell szembenéznünk, megküzdenünk. Sokszor azt gondoljuk, hogy csak a tinédzsert érinti, de valójában az egész családot érinti ez a nehéz időszak ezért az egész család szükséges a problémák helyreállításához.
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  péntek, 31 május 2013
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  szerda, 18 január 2012
Ki a mobil mentor? Képzelje el, hogy a mentor házhoz megy! Gyermeke hiteles, hozzáértő személyre találhat, aki pozitív irányba tudja terelni, befolyásolni Őt. A mobil mentor 6-8 alkalommal megy házhoz, vagy amíg a helyzet megkívánja!
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  szerda, 18 január 2012
Kérjen időpontot és jöjjön el egy személyes konzultációra hozzám és megtaláljuk a személyre szabott és diszkrét megoldást gyermeke és a család számára egyaránt.
Zénó - KamaszSzerviz  Zénó - KamaszSzerviz  szerda, 18 január 2012
Drogprevenciós előadást vagykortársképzést szeretne iskolájában szervezni? Alkohol és drogfüggőségben járatos szakemberek vagyunk, bízzon meg bennünket és nem fog csalódni!