Kamaszkori problémák, függőségek hatékony kezelése

Elemek szűrése dátum szerint: április 2019 - KamaszSzerviz
péntek, 12 április 2019 16:08

Drogfüggőség megelőzése kamaszkorban

A kamaszok mindenhol hallanak a drogokról, kábítószerekről; interneten, zenében, videoklipekben, filmekben, hírekben, tv-ben, alkalmazásokban, játékokban, (olvashat arról, hogy kedvenc sztárja, hőse drogfüggő,” sőt láthatnak az utcán, vagy parkokban drogozó embereket, beszélnek róla az iskolatársak, baráti kőrben stb.
péntek, 12 április 2019 15:49

Drogfüggőség tünetei kamaszkorban

A drogfüggőségek kilencven százaléka kamaszkorban kezdődik és sajnos napról napra felfelé tendál. Ezért ebben a korban a szülők fokozott figyelme nagyon fontos, mondhatni életmentő lehet - még ha úgy gondolja is, hogy az ön gyermeke más és nincsenek függőségi hajlamai, a kíváncsiság, a barátok nyomása erősebb lehet.
szerda, 10 április 2019 13:30

Kamaszkori kokainfüggőség

A kamaszkort mindannyian nehezen éljük meg. Ez egy nagyon sebezhető életszakasz – szinte drámai testi-lelki változásokon megyünk keresztül, a hormonjaink tombolnak, megérint minket a szerelem, új iskola, új környezet, új tanárok, a pályaválasztás gondjai mind-mind újabb kihívást jelentenek. Emellett nagyon kíváncsivá válunk, új dolgokat szeretnénk felfedezni és kipróbálni.