Orsolics Zénó: +36 (30) 315 5746 • info@kamaszszerviz.hu

Mennyibe kerül az első drogos év?

Tudja Ön, hogy mennyibe kerül az első "drogos év"?  Engedje meg, hogy saját tapasztalataimból kiindulva leírjam Önnek a drogfüggővé válás anyagi oldalát. Mennyit költ egy szenvedélybeteg drogra az első évben? Rögtön kiderül.
Mennyibe kerül az első drogos év?

Első két hónapban

1g-marihuana1 gramm marihuana (fű) 2500 Ft. Kezdőként 4 szálat, később kettőt "teker" belőle.

Ecstasy 2000 Ft/db,

Heroin 6000 Ft/pakett.

A két hónap alatt ez: 20.000 Ft.

 

Harmadik, negyedik hónapban

A harmadik, negyedik hónapban a hozzászokással párhuzamosan növelni kell a gyakoriságot, vagy az adagot, és beléphet valami új kábítószer is, például az Ecstasy. Heti hat füves cigaretta és két Ecstasy, két hónap alatt:

69.750 Ft

 

Ötödik, hatodik, hetedik és a nyolcadik hónap

drog-pirulaAz ötödik, hatodik, hetedik és a nyolcadik hónap, a keresgélés időszaka, amikor kicsit növelni kell az adagokat és gyakoribb a hétközi használat, találkozik eddig ki nem próbált szerekkel, a túl sok "pörgés" után, a nyolcadik hónap végére, bejöhet a Heroin adta nyugalom. Heti nyolc füves cigaretta, négy Ecstasy és a legvégén két pakett heroin:

244.000 Ft

Az első évből hátralévő négy hónap már a Heroinról szól. Megvan az a szer, ami leginkább azt adja, amire szüksége van. Napi egy pakett Heroinnal számolva:

610.000 Ft

Már a legelső évben is 943.750 Ft megy el csak a drogokra!

 

Ebben a számolásban csak a kábítószerek ára van benne. Az egyéb költségek, mint például a taxi, belépők, italok, cigaretta, bulik költségei nincsenek benne.

Az első év vége felé már annyira sok a napi költség, hogy ezt legális úton képtelenség előteremteni, ezért először kisebb, azután nagyobb bűncselekményekbe keverednek a fiatalok.

Egy heroinfüggővé váló fiatal, első éve, körülbelül 1.000.000 Ft-ba kerül!

info a drogokról