Orsolics Zénó: +36 (30) 315 5746 • info@kamaszszerviz.hu

Mobil mentor

Ki a mobil mentor? Képzelje el, hogy a mentor házhoz megy! Gyermeke hiteles, hozzáértő személyre találhat, aki pozitív irányba tudja terelni, befolyásolni Őt. A mobil mentor 6-8 alkalommal megy házhoz, vagy amíg a helyzet megkívánja!
Mobil mentor

A mentor pártfogó, segítő, aki egy nehéz életszakaszban átsegíti a társát a nehézségeken. A mentor olyan mint egy idősebb báty! Tanácsaival, személyiségével és képességeivel pozitív irányba befolyásolja azt, aki bajban van.

Melyikünk ne emlékezne egy szimpatikus de karakán emberre az életéből, akire felnézett és akitől sokat tanult. Lehet, hogy egy fociedző volt? vagy egy tesitanár? Az is elképzelhető, hogy a szomszéd vagy éppen egy nagypapa?

Mindenesetre, mindannyiunk életében vannak olyan személyek, akik fontosak voltak valamiért nekünk. Jó tanácsadók, tiszteletre méltó emberek.

 

mobilmentorKépzelje el, hogy a mentor házhoz megy! Gyermeke hiteles, hozzáértő személyre találhat, aki pozitív irányba tudja terelni, befolyásolni Őt. A mobil mentor 6-8 alkalommal megy házhoz, vagy amíg a helyzet megkívánja!

Amikor stabilizálódik a helyzet gyermekével, kölcsönös búcsút veszünk egymástól csak az emlék marad és a változás.

Amennyiben megtetszett Önnek a mobil mentor szolgáltatásunk a KamaszSzerviz segít Önnek.

Kérem, írjon egy e-mailt, vagy hívjon telefonon.

 

Szakmai és emberi támogatásunkkal elindulhat az Ön gyermeke is a felnőttéválás útján!

 

Kérem írja meg üzenetét
Kérem adja meg teljes nevét
Nem megfelelő e-mail cím
Invalid Input

info a drogokról